map2 nj oej mj sj foe ss kbh ms ns

 

Nyt fra hjerneskadeområdet
Hjerneskadet.dk samler nyt fra hele området - litteratur, artikler, film, programmer, forskning, lovgivning m.m.

_________________________
Det sker på Facebook

_________________________
Gå i Vidensbanken

Vil du gerne tale med ramte eller pårørende, skal du arrangere et foredrag eller lave et interview, så kig i vores Vidensbank.

Vidensbanken finder du i menuen 'Om os' foroven.

Rådgivning og viden

Mini-plakater som du kan downloade
21. oktober 2013

Hjerneskadet.dk introducerer mini-plakater som du kan downloade her på siden. Plakaterne giver korte oversigter over relevant viden på hjerneskadeområdet.

Find plakaterne i menuen til venstre. Der vil løbende komme nye, så tag et kig engang imellem.

Vi håber du har lyst til at hjælpe os med at få plakaterne rundt i landet – på skoler, biblioteker, idrætsklubber og mange andre steder.

Hver plakat findes i to udgaver – en i farve og en forenklet i sort/hvid.

Har du ønsker til plakater som vi ikke har lavet, så hører vi meget gerne fra dig.  

Mini-plakat, hjernerystelse i skolen

________________________________________

Undersøgelse om koordinering af forløb
for borgere med erhvervet hjerneskade
31. august 2013

Hjerneskadet.dk gennemfører i samarbejde med Svendborg Kommune en undersøgelse om forventninger til hvad en hjerneskadekoordinator eller et koordinatorteam skal kunne.

Det drejer sig blandt andet om hvilke kompetencer du synes er vigtige at en koordinator har, og hvilke opgaver du forventer at en koordinator løser?

Undersøgelsen henvender sig til ramte og pårørende. Det er en stor hjælp hvis du vil bruge 4-5 minutter på at besvare spørgsmålene. Vi vil efterfølgende gøre vores bedste for at formidle resultaterne (også her på siden) og forhåbentligt hjælpe til at de der planlægger og koordinerer forløb i kommunerne, får indblik i familiernes behov og forventninger. Du deltager naturligvis anonymt.

Klik her for at deltage i undersøgelsen

Du må gerne opfordre andre til at deltage, men det er vigtigt at du ikke kopierer og deler linket fra browseren efter at du selv har klippet, for så vil den næste overskrive dine svar. Vil du dele linket, så kopier dette: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=5RKLH4QX9N12